How to make Cold Bean Noodles!, 콩국수 만드는 방법

This morning for breakfast, I made (my own) cold bean-soup noodles for the first time. It took a long time to cook it. Yesterday I bought some dried beans at a market and I put them in water. The beans became bigger as time passed. Six hours later I washed them and peeled their skins. This morning I boiled them for about twenty minutes and washed them in cold water several times. Then I ground them with a blender. I also boiled white noodles and washed them in a cold water. Lastly I sliced cucumber and yellow melon to decorate the noodles. After cooking, I put them in a big bowl. The taste of the cold bean noodle soup was nice! ******* 오늘 아침에 내가 처음으로 만든 콩국수를 아침으로 집에서 먹었다. 콩국수를 만드는데 오랜 시간이 걸렸다. 어제 나는 시장에서 말린 콩을 샀다. 나는 그것들을 물에 넣었다. 시간이 지날수록 콩은 점점 커지고 있었다. 6시간 후에 나는 그것들을 씻고 껍질을 벗겼다. 오늘 아침 나는 그것들을 20분 동안 삶은 후 믹서기로 갈았다. 그리고 하얀 국수를 삶고 찬물에 헹궜다. 마지막으로 나는 국수 위에 올릴 오이와 참외를 채 썰었다. 요리를 마치고 나는 큰 그릇에 옮겨 넣었다. 콩국수 맛은 좋았다.

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